Bombers

Un home ha mort en un incendi d'habitatge del Vendrell (Baix Penedès)

query_builder   9 març 2023 07:46

event_note Nota de premsa

Un home ha mort en un incendi d'habitatge del Vendrell (Baix Penedès)

Un home de 92 anys ha perdut la vida, aquesta matinada, en un incendi d’habitatge situat al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu, del Vendrell (Baix Penedès).

L’avís, que es va rebre a les 23.55 hores de la nit, alertava d’una explosió amb incendi a la primera planta de l’edifici. Immediatament, es van activar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua, un de comandament i una autoescala). En arribar al lloc, un edifici de planta baixa i dos pisos, hi havia molt fum i rebien la informació que podria haver-hi una persona a l’interior. Els Bombers van iniciar la recerca i l’extinció de l’incendi i, al menjador de la primera planta, han localitzat a la víctima, sense vida. El personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar quatre unitats, n’han confirmat la mort.

A les 00.17 hores, els efectius dels bombers han donat per apagat l’incendi. Posteriorment, han ventilat el fum i han revisat els danys a l’edifici, el qual té baixos més tres plantes, amb un habitatge en cada replà. Les 8 persones dels pisos de les plantes 2 i 3 no hi han pogut passar la nit i han estat reallotjades a través de la Policia Local.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

Emergències
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia