Un home de 92 anys ha perdut la vida, aquesta matinada, en un incendi d’habitatge situat al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu, del Vendrell (Baix Penedès).

L’avís, que es va rebre a les 23.55 hores de la nit, alertava d’una explosió amb incendi a la primera planta de l’edifici. Immediatament, es van activar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua, un de comandament i una autoescala). En arribar al lloc, un edifici de planta baixa i dos pisos, hi havia molt fum i rebien la informació que podria haver-hi una persona a l’interior. Els Bombers van iniciar la recerca i l’extinció de l’incendi i, al menjador de la primera planta, han localitzat a la víctima, sense vida. El personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar quatre unitats, n’han confirmat la mort.

A les 00.17 hores, els efectius dels bombers han donat per apagat l’incendi. Posteriorment, han ventilat el fum i han revisat els danys a l’edifici, el qual té baixos més tres plantes, amb un habitatge en cada replà. Les 8 persones dels pisos de les plantes 2 i 3 no hi han pogut passar la nit i han estat reallotjades a través de la Policia Local.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.