Delegació a Girona

Amadeu Breva i Teixidó, nou coordinador territorial de Joventut a Girona

query_builder   10 març 2023 15:21

event_note Nota de premsa

Amadeu Breva i Teixidó, nou coordinador territorial de Joventut a Girona

Amadeu Breva i Teixidó ha estat nomenat nou coordinador territorial de Joventut en substitució de Montse Pou i Costa.

Breva, és llicenciat en Història per l’UB i té una àmplia experiència en el món juvenil.

Va començar la seva carrera professional com a tècnic de suport a administració i àrea de programes i territori a la Coordinació Territorial de Joventut a Girona. Posteriorment va ser tècnic de joventut del Consell Comarcal del Gironès i tècnic municipal de Joventut a l'Ajuntament de Quart, gestionant les polítiques juvenils del municipi, coordinant projectes d'àmbit juvenil, realització dels plans locals de joventut i la gestió de l'espai jove municipal.

Foto{"name":"2023/03/09/15/58/46a2233c-4509-4a51-9e9b-c3f5118f8ba1.JPG","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":2506425}


Del 2014 al 2021 va treballar com a consultor especialista en polítiques públiques de joventut i en processos de participació ciutadana.

Del 2016 i fins l’actualitat era tècnic comarcal de Joventut de l’Oficina Jove de la Selva depenent del Consell Comarcal, gestionant polítiques d'abast comarcal i també municipal, coordinant projectes d'àmbit juvenil, la realització de plans locals de joventut i assessor de mobilitat internacional.

També és regidor d’Esport i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de La Cellera de Ter.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia