Direcció General de Comunicació

El Govern manté el suport a la passarel·la Gaudí Novia España-Barcelona Bridal Week amb 3 milions d'euros

El Govern manté el suport a la passarel·la Gaudí Novia España-Barcelona Bridal Week amb 3 milions d'euros

query_builder   21 setembre 2010 14:08

event_note Nota de premsa

El Govern manté el suport a la passarel·la Gaudí Novia España-Barcelona Bridal Week amb 3 milions d'euros


  • D'aquesta manera, l'Executiu garanteix el suport a aquest certamen de moda nupcial de prestigi internacional per als propers tres anys
  • L'any passat Catalunya va exportar un volum de 140 milions d'euros en vestits i complements de núvia, xifra que representa un increment de 9,1% respecte al 2008
El Govern ha aprovat avui la signatura d'un conveni per un import de 3 milions d'euros amb l'objectiu de donar suport a la celebració de les tres properes edicions de la passarel•la Gaudí Núvies i del saló Novia España-Bcn Bridal Week. En virtut d'aquest conveni, el Govern, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), aportarà un milió d'euros a cadascuna de les edicions de la passarel•la i del saló, que se celebraran en el període 2011-2013.
D'aquesta manera el Govern reedita el suport a aquest certamen de moda nupcial de renom internacional i garanteix l'aportació pública per a les properes edicions. Així mateix, el suport a la Barcelona Bridal Week s'emmarca en el nou Pla estratègic de l'àrea de Moda del CCAM 2010-2013.
Catalunya incrementa un 9,1% les exportacions
L'any passat Catalunya va exportar un volum de 140 milions d'euros en vestits i complements de núvia, xifra que representa un increment de 9,1% respecte al 2008. Així doncs, en els darrers anys, l'evolució del sector de moda nupcial és a l'alça, i ha aconseguit augmentar els marges de creixement, fins i tot en l'actual context econòmic. Al conjunt de l'Estat, al 2009 les exportacions van suposar 308,75 milions d'euros, i també van representar un augment del 2,4% respecte a l'any anterior.
De fet, Catalunya consolida la seva posició de motor exportador del conjunt de l'Estat, ja que al 2009, del total d'exportacions de l'Estat en moda nupcial, el 45,5% eren catalanes. Destaca especialment el bon comportament de les exportacions catalanes de vestits de núvia, que continuen representant la major part de les vendes a l'exterior. L'any passat es van exportar vestits de núvia de Catalunya per un volum total de 94,6 milions d'euros, xifra que representa més de dues terceres parts (el 67,3%) del total de les exportacions catalanes del sector.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia