Direcció General de Comunicació

El Govern impulsa la Xarxa de Centres d'Acollida Turística

El Govern impulsa la Xarxa de Centres d'Acollida Turística

query_builder   21 setembre 2010 14:13

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la Xarxa de Centres d'Acollida Turística


  • Ha aprovat la signatura dels convenis de col•laboració amb els membres de la l'Associació d'Ens Locals de la Xarxa de Centres d'Acollida Turística (CAT)
  • Els convenis garanteixen la viabilitat dels nous equipaments turístics de la Xarxa CAT fins l'any 2013, amb una aportació total de 3 milions d'euros
El Govern ha aprovat avui la signatura de convenis de col•laboració amb els deu ens locals membres de l'Associació d'Ens Locals de la Xarxa de Centres d'Acollida Turística (AEXLCAT), entitat copartícip del projecte CAT juntament amb la Generalitat de Catalunya. L'aportació total del Govern per a la gestió i manteniment dels Centres d'Acollida Turística pel període 2010-2013 és de 3 milions d'euros. Aquests convenis garanteixen el funcionament i la viabilitat dels 10 equipament CAT localitzats a Berga, Cervera, Les, Palafrugell, Puigcerdà, Ripoll, Sallent, Tortosa, Vilajuïga i Teià, aquest darrer gestionat per la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis integrada pels municipis d'Alella, El Masnou i Teià.
Amb aquesta aportació el Govern enllesteix el projecte CAT, que representa un salt qualitatiu en l'oferta de serveis turístics a Catalunya. El projecte dóna compliment a diversos objectius centrals del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya (PETC) 2005-2010. És el cas de la millora de l'atenció al visitant, de la dinamització turística de l'interior i la muntanya, amb criteris de reequilibri territorial, i la posada en valor turístic de recursos estretament vinculats amb el patrimoni cultural tangible i intangible del país i la identitat catalana.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia