Empresa i Treball

Ratificació de l¿acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona

Conseller Torrent: "La culminació del procés de reindustrialització de Nissan reforça l'aposta per mantenir la indústria de l'automoció com a referent al sud d'Europa"

query_builder   13 març 2023 12:28

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "La culminació del procés de reindustrialització de Nissan reforça l'aposta per mantenir la indústria de l'automoció com a referent al sud d'Europa"

  1. Avui s’ha ratificat l’acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona


El conseller d’Empresa Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat aquest matí que “la culminació del procés de reindustrialització de Nissan reforça l’aposta per continuar mantenint una indústria de l’automoció referent al sud d’Europa, ara adaptada al repte de la mobilitat verda, imprescindible per fer front a l’emergència climàtica”. En aquest sentit, el conseller ha explicat que aquesta també “és una gran notícia per a la indústria auxiliar del sector, en especial les moltes pimes que articulen aquest teixit industrial al nostre país”.

El conseller ha fet aquestes declaracions en l’acte de ratificació de l’acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca que ocupava l'empresa Nissan on també hi ha intervingut la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern d'Espanya, Reyes Maroto Illera, i el delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro Morera.

L’acte ha comptat també amb la presència de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, així com els membres de la mesa de reindustrialització i els representants de Goodman i del Hub d’Electromobilitat.

El titular d’Empresa i Treball ha recordat que “aquest procés, que ha sigut complex i ha costat molt d’assolir, finalitza ambacords i compromisos que responen als 3 grans objectius que ens havíem marcat que són: la cobertura dels llocs de treball, respondre al tancament amb un nou projecte industrial i fer-ho, a més, amb un projecte vinculat a la mobilitat sostenible”.

Torrent ha volgut destacar la feina de totes les parts implicades -empreses, agents socials i administració pública- que “ha fet possibles uns acords que són positius per les persones afectades, però també pel conjunt del teixit productiu català”.

En aquest sentit ha afirmat que aquest acord “és un pas més en la prioritat de reindustrialitzar Catalunya, en clau verda, amb projectes estratègics que estiren de l’activitat econòmica del país i generen llocs de treball estables i de qualitat”.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | @treballcat



3  

Imatges

Foto de grup de la ratificació de l acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona.

Foto de grup de la ratificació de l acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca de Barcelona. 1209166

El conseller d Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presenta la ratificació de l acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca.

El conseller d Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presenta la ratificació de l acord de reindustrialització dels terrenys de la Zona Franca. 1255960

El conseller Torrent durant la presentació de l'acord.

El conseller Torrent durant la presentació de l'acord. 916220

Pla de Govern
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia