1. És la 31a edició d’aquesta plataforma catalana de moda internacional

La propera edició del 080 Barcelona Fashion —plataforma de moda que impulsa el Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— tindrà lloc la setmana de l’1 de maig.

La 31a edició se celebrarà del 2 al 5 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau, on creadores, creadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions. Un cop més, la trobada més important del sector de la moda a Catalunya tindrà com a escenari aquest impressionant conjunt arquitectònic, joia del modernisme català, que ja és habitual a les edicions físiques de la plataforma.

080 Barcelona Fashion és una plataforma de moda que té com a objectiu impulsar la transformació del sector de la moda a través de la innovació tecnològica i situar Catalunya com a veu de canvi, nacional i internacional, en el sector de la moda, tot acompanyant les marques catalanes en la seva transformació i posicionament. De la mateixa manera, el 080 Barcelona Fashion ha d’esdevenir un element conscienciador de la sostenibilitat i la circularitat així com la diversitat i inclusivitat.


Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat