Neus Pociello Cayuela s’incorpora al gabinet de la consellera d’Igualtat i Feminismes


Èlia Soriano Costa ha estat nomenada nova directora executiva de l'Institut Català de les Dones en substitució de Neus Pociello Cayuela.

Soriano és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i en Documentació, ambdues per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb màster universitari de Societat de la Informació i postgrau en Lideratge institucional i Gestió de Polítiques Públiques. Té experiència en la gestió i administració publica en els àmbits d’Universitats i Recerca, Empresa, Comerç, Turisme, Recursos Humans i Administració Electrònica. Des del 2019 ha treballat com a regidora i portaveu adjunta del grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sabadell. Anteriorment, va treballar a la Universitat Autònoma de Barcelona com a gestora de qualitat docent i programació.

El canvi de directora executiva de l’ICD respon a una reorganització que té per objectiu enfortir el projecte del Departament d’Igualtat i Feminismes. Neus Pociello Cayuela s’incorpora al gabinet de la consellera Tània Verge Mestre com a assessora de feminismes, des d’on podrà impulsar projectes clau per al Departament d’Igualtat i Feminismes. L’Institut Català de les Dones agraeix la imprescindible i impecable tasca duta a terme per Neus Pociello Cayuela aquests darrers dos anys al capdavant de la direcció de l’ICD.

L'Institut Català de les Dones és l'organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Departament d'Igualtat i Feminismes, que dissenya, impulsa, coordina i avalua les polítiques per a l'equitat de gènere que desenvolupa l'Administració de la Generalitat.