Interior

miniatura

El conseller Elena anuncia 8 nous efectius de Mossos a la Selva Interior

query_builder   22 març 2023 18:10

event_note Nota de premsa

El conseller Elena anuncia 8 nous efectius de Mossos a la Selva Interior

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat aquesta tarda la incorporació aquest mes de març de 8 nous efectius de Mossos d’Esquadra a la comissaria de Santa Coloma de Farners, que serviran per reforçar la presència policial a la Selva Interior.

En el marc d’una reunió amb l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, Elena ha destacat que aquest augment “permetrà tenir la dotació més gran de la darrera dècada a la zona”. El conseller ha destacat que “això suposa un 11,7% d’efectius els darrers dos anys i situa la dotació d’agents com la més gran de la darrera dècada”.

Amb aquest augment de dotacions, Elena ha assegurat que “podrem reforçar el patrullatge i la proximitat als municipis de la Selva Interior”. “La proximitat és l’ADN del cos de Mossos, i és evident que per fer possible la proximitat calen agents. Per això reforcem el nombre d’agents a la zona, per donar un millor servei a poblacions com Riells i Viabrea, Breda, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i la resta de municipis de la Selva Interior”, ha afegit.

L’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, ha celebrat la incorporació dels nous efectius, que “suposen, a més, un rejoveniment del cos”, i ha destacat, tal com ha fet també el conseller, la tasca de coordinació entre els municipis i Mossos d’Esquadra “per resoldre les problemàtiques que tenim al territori”.

2  

Imatges

foto

foto 371691

foto 2

foto 2 326159

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia