Territori

Bus exprés e2.2

Territori duplica el nombre d'expedicions del bus exprés que uneix Terrassa i Barcelona

query_builder   23 març 2023 10:37

event_note Nota de premsa

Territori duplica el nombre d'expedicions del bus exprés que uneix Terrassa i Barcelona

  1. La línia e2.2 passarà de 6 a 11 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners a partir de l’11 d’abril
  2. El servei ha presentat un augment de la demanda durant els darrers mesos


El Departament de Territori gairebé duplica el nombre d’expedicions de l’autobús interurbà exprés e2.2 que uneix Terrassa amb Barcelona Zona Universitària. La línia passarà de 6 a 11 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners a partir de l’11 d’abril.

Les noves expedicions sortiran de Terrassa a les 6:45 h, 8:35 h, 10:25 h, 12:15 h i 16:55 h, i de Barcelona a les 7:45 h, 9:35 h, 11:25 h, 13:15 h i 17:55 h. El servei també millora els horaris de les expedicions ja existents.

La línia ha presentat un increment significatiu de la demanda durant els darrers mesos i problemes de capacitat en sentit Barcelona en les hores punta. El Departament, d’aquesta manera, dona resposta a la reclamació del territori, que demanava l’ampliació i la millora del bus, especialment per a disposar d’un servei directe amb la Universitat de Barcelona i altres centres d’activitat a la zona de la Diagonal de Barcelona.

En la presentació de les millores, el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, ha explicat que aquestes millores “suposaran una millora substancial de la mobilitat, sobretot pels joves que han d’anar a estudiar a la zona universitària de Barcelona”. Ha assenyalat que aquest exprés és utilitzat per unes 10.000 persones al mes i que amb les noves expedicions “podrem donar cobertura a la demanda dels ciutadans i l’administració”.

Aquest servei complementa els serveis de transport públic entre les ciutats de Terrassa i Barcelona que es composen del bus exprés e2.1 que accedeix a Barcelona pel carril bus/ VA0 de la C-58i la Meridiana i els serveis ferroviaris de FGC i Rodalies de Catalunya que permeten la comunicació de Terrassa amb altres punts de la ciutat de Barcelona.


3  

Imatges

Imatges d'un dels busos exprés que dona servei a la línia e2.2

Imatges d'un dels busos exprés que dona servei a la línia e2.2 4524971

Imatge d'un dels busos exprés que dona servei a la línia e2.2

Imatge d'un dels busos exprés que dona servei a la línia e2.2 3985724

El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, amb la regidora de Mobilitat de Terrassa, Lluïsa Melgares, i el vicepresident exectiu de Moventis, Josep Maria Martí

El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, amb la regidora de Mobilitat de Terrassa, Lluïsa Melgares, i el vicepresident exectiu de Moventis, Josep Maria Martí 1885807

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en PDF 'Territori duplica el nombre d'expedicions del bus exprés que uneix Terrassa i Barcelona'

Nota de premsa en PDF 'Territori duplica el nombre d'expedicions del bus exprés que uneix Terrassa i Barcelona'
PDF | 308532

Els horaris amb les noves expedicions de la línia exprés e2.2

Els horaris amb les noves expedicions de la línia exprés e2.2
PDF | 291033

Mobilitat
Medi ambient
Transport públic
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia