1. El perllongament del bus fins a l’estació de Sant Vicenç de Calders possibilita la connectivitat de la capital de l’Alt Camp amb la xarxa de Rodalies

El Departament de Territori posa en funcionament a partir del dilluns, 27 de març, una modificació global de la línia de transport interurbà entre Valls, El Vendrell i Calafell. D’una banda, s’amplia la connectivitat intercomarcal del servei entre l’Alt Camp i el Baix Penedès, amb dues noves expedicions d’anada i de tornada de dilluns a divendres feiners que s’afegeixen a les quatre expedicions actuals.

A més, es modifiquen les condicions de prestació del servei actual per tal de millorar l’eficiència dels recursos mitjançant l’adaptació de l’horari i del temps necessari aconseguinttambé, millorar la velocitat comercial.

Per últim, es coordinen els serveis ferroviaris i d’autobús per tal d’afavorir i mantenir una xarxa integrada de transport públic amb el perllongament del recorregut del bus fins a l’estació de Sant Vicenç de Calders. Això permetrà i millorarà l’enllaç de la capital de l’Alt Camp i la resta de municipis atesos pel servei amb la xarxa de Rodalies. Així, els ciutadans de Valls tindran una major facilitat per accedir als serveis de Rodalies de Catalunya i, en especial, a les línies de la rodalia de Barcelona amb connexions amb:

- Servei de rodalia de Barcelona R2, R4

- Servei de rodalia de Tarragona RT2

- Serveis regionals R13, R14, R15, R16, R17

Aquests canvis es duen a terme en coordinació amb l’Ajuntament de Valls, amb qui es treballa per a la millora de les comunicacions en bus que puguin permetre una millor combinació amb els serveis ferroviaris i facilitar la comunicació des de Valls amb Barcelona, especialment.

Trobareu els nous horaris en el document adjunt.

1  

Fitxers adjunts

La nota de premsa, amb els horaris.

La nota de premsa, amb els horaris.
PDF | 352903