Salut

Consultori local

Riudecols estrena consultori local

query_builder   27 març 2023 09:57

event_note Nota de premsa

Riudecols estrena consultori local

  1. Se situa molt a prop de l’antic equipament, a l’Edifici de l’Era, i el servei guanya tant en metres com en accessibilitat i potencialitat
  2. Els treballs d’adequació del recinte s’han executat en quatre mesos gràcies a una inversió de 200.000 euros
Nou consultori local de Riudecols{"name":"2023/03/27/09/54/3941e336-487e-4c6f-bcf1-f49177f36ca6.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":"1854586"}


Riudecols compta des d’ara amb un consultori local nou que s’adapta a les necessitats actuals. A banda de guanyar espai amb 156 m², gairebé el doble que l’antic, el recinte facilita l’accessibilitat de la ciutadania amb mobilitat reduïda i reforça tant la ventilació com la il·luminació natural existent fins ara. Els treballs de remodelació de l’immoble s’han executat en quatre mesos amb una inversió total de 200.000 euros finançats per l’Institut Català de la Salut. El disseny, les instal·lacions i el sanejament s’han replantejat per treure el màxim profit de l’obra i guanyar en amplitud, operativitat i llum.

El consultori local es troba a la planta baixa de l’Edifici de l’Era; l’indret cedit per l’Ajuntament és on habitualment s’han dut a terme multitud de campanyes de donació de sang, també de vacuna contra la COVID. Disposa de tres sales de consulta, una d’elles d’Urgències, una sala d’espera, lavabos adaptats, entre altres serveis, i una distribució molt més adaptada.

Les dimensions de l’antic consultori ubicat al costat de l’Ajuntament i molt a prop de l’inaugurat eren insuficients i el servei es desenvolupava enmig de limitacions provocades per les barreres arquitectòniques existents, tant interiors com exteriors; a banda, la distribució del recinte no era òptima.

La gerenta de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Imma Grau, agraeix “l’esforç i la convicció de tots i totes els que han fet possible la millora del consultori local de Riudecols, que disposa des d’aquest moment d’un servei amb potencial per fer front a les necessitats d’ara i a les del futur; un consultori més obert, més ample i molt més accessible”.

Riudecols forma part de l’àrea Bàsica de Salut de les Borges del Camp i el seu consultori presta servei a una població referencial de 1.129 persones.

2  

Imatges

Fotografia de l'acte de presentació del nou consultori local

Fotografia de l'acte de presentació del nou consultori local 1696216

Fotografia del nou consultori local de Riudecols

Fotografia del nou consultori local de Riudecols 1854586

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia