Direcció General de Comunicació

Paula Mèlich Bonet, delegada del Govern al Brasil

Nomenaments

query_builder   28 març 2023 14:37

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament d’Acció Exterior i Unió Europea

Paula Mèlich Bonet, delegada del Govern al Brasil

Nascuda a Tarragona el 1984.

Llicenciada en Economia per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa per la UNED i la Universitat Jaume I.

La nova delegada al Brasil té experiència tant al sector públic com al privat, on ha desenvolupat tasques de caràcter institucional orientades a crear sinergies i aliances en l’àmbit de les ciutats i els territoris intel·ligents. Durant el seu pas per Fira Barcelona, va ser cap d’àrea del Brasil a l’Smart City Expo World Congress i responsable de la participació dels governs en l’esdeveniment a escala global.

Prèviament, va estar un any treballant com a consultora a l’oficina d’ACCIÓ a Nova York gràcies a una beca, on va potenciar el comerç i la inversió transfronterera entre Catalunya i els Estats Units.

Recentment, ha estat treballant a la Fundació i2CAT, des d’on ha col·laborat amb l’acció exterior de la Direcció General d’Agenda i Renovació Urbana del Govern (abans, Direcció General de Nació Digital i Agenda Urbana) i ha coordinat el projecte d’anàlisi de la resiliència de les Terres de l’Ebre amb ONU-Habitat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia