President

El president amb Àlex Roca (fotografia: Arnau Carbonell)

President Aragonès: "Àlex Roca ens ajuda a visualitzar referents molt positius d'esforç i superació"

query_builder   28 març 2023 17:27

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Àlex Roca ens ajuda a visualitzar referents molt positius d'esforç i superació"

  1. El cap de l’Executiu ha rebut al Palau de la Generalitat l’atleta amb un 76% de discapacitat que va fer història acabant la marató de Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat l’atleta Àlex Roca, que amb un 76% de discapacitat va fer història en acabar la marató de Barcelona fa una setmana. El cap de l’Executiu ha remarcat que Àlex Roca “ens ajuda a visualitzar referents molt positius” i ha posat de relleu el seu exemple “d’esforç i de superació”.

El president amb Àlex Roca (fotografia: Arnau Carbonell)
El president amb Àlex Roca (fotografia: Arnau Carbonell)
{"name":"2023/03/28/17/27/1bb8ab45-e3f5-48b1-a7ee-c4742e826488.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":135175}

Pere Aragonès ha subratllat la importància que hi hagi referents com aquests “per a totes les famílies que tenen un fill o filla amb discapacitat i que podrien pensar que no podran participar plenament de la societat”. I ha afegit que trasllada el missatge que “patir una discapacitat no ha de ser un impediment per realitzar-se com a persona”.

En aquesta mateixa línia, el president també ha fet notar la capacitat d’Àlex Roca de “transformar aquest dolor en esperança” i ha assegurat que “la seva voluntat de superació és un exemple per a tothom”.

A l’acte també hi ha assistit el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. El conseller Campuzano, que també hi ha intervingut en l’acte, ha destacat que “la fita de l’Àlex és un missatge per al conjunt de la societat catalana, d’esforç, resiliència, capacitat i ganes de tirar endavant”.

Campuzano ha destacat que Àlex Roca va estudiar en una escola ordinària, remarcant la importància d’oferir un entorn el màxim de normalitzat possible. “Malgrat que hem avançat enormement en els reconeixements dels drets de les persones amb discapacitat i en superar els estigmes, encara hi ha molta feina a fer per garantir el seu dret a una vida independent", ha observat.

5  

Imatges

El president amb Àlex Roca

El president amb Àlex Roca 3210118

El president amb Àlex Roca

El president amb Àlex Roca 3079074

Intervenció del conseller Campuzano

Intervenció del conseller Campuzano 3760268

Intervenció d'Àlex Roca

Intervenció d'Àlex Roca 3852202

Fotografia de grup

Fotografia de grup 3143737

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia