President

El president Aragonès acompanyat dels secretaris general d'UGT i d'UGT Catalunya

President Aragonès: "El diàleg no és un camí senzill però entre Govern i agents socials hem obert un full de ruta que hem de potenciar"

query_builder   31 març 2023 15:04

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El diàleg no és un camí senzill però entre Govern i agents socials hem obert un full de ruta que hem de potenciar"

  1. El cap del Govern ha encapçalat aquest migdia la cloenda del 30è aniversari de l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació de la UGT
  2. Pere Aragonès agraeix a l’entitat sindical la seva “capacitat” per empoderar els treballadors i treballadores per fer-los més “resilients” davant les dificultats


El president de la Generalitat durant l'acte de cloenda{"name":"2023/03/31/15/04/57ad366e-9802-44fa-a195-16fd8124ae5e.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":63445}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha posat en valor aquest migdia “l’experiència de l’èxit en l’àmbit del diàleg i la concertació social” que hi ha a Catalunya, i que ha ens ha ajudat a superar dificultats com la Covid i que ens ha de continuar “inspirant” per abordar altres reptes de futur. “El diàleg no és un camí senzill”, ha declarat, però “entre Govern i agents socials hem obert un full de ruta que hem de mantenir i potenciar”, i ha posat com un exemple d’aquests acords el Pacte Nacional per a la Indústria.

Pere Aragonès ha fet aquestes afirmacions en el decurs de l’acte de cloenda del 30è aniversari de l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació (IDFO)de la UGT, un centre, ha subratllat, que contribueix de manera important a “empoderar i enfortir els treballadors i treballadores, alhora que els ofereix oportunitats per ser més resilients”. El president ha lloat la tasca feta durant tots aquests anys per aquesta entitat, “acompanyant la gent treballadora del país, reorientant la seva carrera professional i oferint-los oportunitats”.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha fet una crida a ser “més resilients davant les dificultats”, perquè ens cal una “economia més forta, amb major capacitat d’adaptació als canvis, però treballant també perquè ningú quedi enrere”.Aquesta resiliència no cau del cel”, ha continuat el president, “sinó que es treballa cada dia i entitats com IDFO fan que sigui possible”.

El president ha ressaltat el paper clau de l’acció sindical pel desenvolupament del país, i ha clos la seva intervenció assegurant que “en iniciatives com a IDFO sempre tindreu al costat el Govern de la Generalitat, perquè entre tots hem de construir un país que ofereixi a totes les persones no només les condicions materials per viure en dignitat sinó també aquelles que permeten conquerir un futur de drets per a tothom”.

Durant l’acte, també hi ha intervingut el secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.


Treball
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia