Bombers

Una persona morta i una ferida greu en un incendi d'habitatge a Vilanova i la Geltrú

query_builder   2 abril 2023 09:22

event_note Nota de premsa

Una persona morta i una ferida greu en un incendi d'habitatge a Vilanova i la Geltrú

  1. L’avís ha arribat a les 07.10h d’aquest matí i ha fet activar 12 dotacions terrestres

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 07.10h en un incendi d’habitatge a Vilanova i la Geltrú en què un home ha perdut la vida i una dona ha resultat ferida amb cremades greus. Tan bon punt han rebut l’avís, els Bombers s’hi han desplaçat amb 12 dotacions terrestres. El foc afectava el menjador d’una casa unifamiliar de planta baixa més 2 ubicada al carrer del Vendrell.

A l’interior, els Bombers hi han trobat les dues persones, que són germans i d’edat avançada. Un cop extretes, se les ha traspassat al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat un helicòpter i 4 unitats terrestres, a més del personal de la unitat sanitaritzada conjunta amb els Bombers de la Generalitat . L’home ja era mort i la dona, en estat crític, ha estat immediatament evacuada a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

En aquests moments, i amb el foc totalment extingit, els Bombers de la Generalitat remullen els punts calents, estan acabant de ventilar la casa i revisen l’estructura de l’edificació per descartar cap tipus d’afectació. Els Mossos d'Esquadra, que hi han enviat 4 indicatius, s'han fet càrrec de la investigació de l'incendi.

Cerdanyola del Vallès, 2 d’abril de 2023

09.15 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia