1. La multinacional ha escollit la capital catalana per establir-hi el seu centre d’excel·lència, des d’on donarà servei a tota la companyia a escala mundial
  2. Per establir-se a Barcelona, la companyia ha comptat amb el suport d’ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball
  3. Amb seu a Basilea, Arxada disposa de 25 plantes de producció i 13 centres d’R+D al món, amb una plantilla que supera les 3.600 persones


L’empresa suïssa de productes químics especials Arxada obrirà un nou centre d’excel·lència a Barcelona, on crearà fins a 100 llocs de treball. Per aquest projecte, l’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

El centre d’excel·lència ubicat a la capital catalana donarà suport al creixement de l’empresa a escala global. Se centrarà en diferents àrees transversals com les finances, les TIC, la intel·ligència de negoci, els recursos humans o els departaments comercials.

D’acord amb el CEO d’Arxada, Marc Doyle, la companyia va analitzar diverses possibles ubicacions per al seu centre d’excel·lència i va escollir finalment la capital catalana: “Barcelona ens dona accés a un pol de talent emergent molt interessant”, explica. “La ciutat s'està convertint ràpidament en una destinació preferida per a les principals empreses tecnològiques, de manera que està atraient molta gent brillant d'arreu del món i això és el que va fer inclinar la balança a favor de Barcelona”, destaca Doyle.

Encara a la fase inicial d’aquest centre, la companyia ja ha contractat una vintena de professionals qualificats. Preveuen inaugurar oficialment el seu espai a la Torre Llevant el juny de 2023.

Arxada és una companyia global de productes químics especialitzats basada en la ciència que desenvolupa química i solucions innovadores. L’empresa se centra en diverses àrees de negoci, principalment: la salut humana i la nutrició; la cura de la llar i personal; les pintures i recobriments, i la protecció de la fusta, amb una àmplia cartera de productes i solucions diversos. Amb seu a Basilea (Suïssa), la companyia compta amb més de 3.600 treballadors a tot el món i està present en 35 països d'arreu del món, amb 25 centres de producció i 13 centres d'R+D.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

  1. Facebook @acciocat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ