Centre Estudis Opinió

1a onada del Baròmetre d'Opinió Política de 2023

El CEO fa públics els resultats del primer Baròmetre d'Opinió Política de 2023

query_builder   5 abril 2023 11:10

event_note Nota de premsa

El CEO fa públics els resultats del primer Baròmetre d'Opinió Política de 2023

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, les dades de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2023.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta quadrimestral que pretén conèixer tant l’evolució de l’opinió pública com l’opinió de la ciutadania en relació amb diversos temes d’actualitat. En aquest Baròmetre s’inclouen les tradicionals preguntes sobre el comportament polític, la valoració dels líders polítics, les preferències sobre les relacions Catalunya-Espanya, així com algunes preguntes per aprofundir en el coneixement de la personalitat i els valors i actituds sociopolítiques dels catalans i catalanes.

L’enquesta inclou estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. El codi que s’ha emprat per fer les estimacions està publicat a https://github.com/ceopinio

El treball de camp del primer Baròmetre de l’any s’ha dut a terme del 27 de febrer al 24 de març mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 persones de 18 anys i més, residents a Catalunya, amb dret a vot a les eleccions al Parlament i Generals.

Podeu trobar l’estudi complet, les taules estadístiques, les microdades, així com el qüestionari amb les preguntes literals al web del CEO. D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

1a onada Baròmetre d'Opinió Política

1a onada Baròmetre d'Opinió Política
PDF | 7745008

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia