1. Dilluns 17 d’abril de 2023 a les 18:30 h: col·loqui Dona, fotografia i presó a l’Auditori del Palau Robert
  2. Temàtica: el poder de la fotografia com a eina de transformació social en entorns de risc d’exclusió i el paper de les dones en el món de la fotografia professional.
  3. Al col·loqui hi participaran les fotògrafes Sandra Balsells, Tanit Plana, Marta Fàbregas, Laura Gálvez-Rhein, i el moderarà Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba



Confirmacions d'assistència de públic: tramesespalaurobert@gencat.cat

Confirmacions de premsa: Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat) 637 948 341

En el marc de l’exposició Dones invisibles a la sala Cotxeres del Palau Robert, que es pot veure fins al 7 de maig, la Fundació Setba organitza un col·loqui entre dones fotògrafes amb el patrocini de Panasonic

Les quatre fotògrafes participants han col·laborat amb Traspassant l’objectiu, un projecte de fotografia per a dones internes en centres penitenciaris de Catalunya, organitzat per la Fundació Setba. Fàbregas és la directora del projecte i qui imparteix el taller de fotografia en les presons, Gálvez-Rhein és la documentalista del procés, i Balsells i Plana són mentores d’internes que volen continuar amb la fotografia.

La temàtica de la xerrada és el poder de la fotografia com a eina de transformació social en entorns de risc d’exclusió i el paper de les dones en el món de la fotografia professional. Les fotògrafes parlaran de la seva experiència a la presó, de casos d’èxit del projecte i de les dificultats que s’han trobat en la seva carrera professional.

L’acte està organitzat per la Fundació Setba i el Palau Robert, i compta amb el patrocini de Panasonic. L’accés és lliure i gratuït, prèvia inscripció a tramesespalaurobert@gencat.cat.