Direcció General de Comunicació

Aula futur

El Govern aprova l'adhesió als convenis per implantar el projecte "Aula del Futur"

query_builder   18 abril 2023 16:05

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'adhesió als convenis per implantar el projecte "Aula del Futur"

·El Departament d'Educació, a través de convenis promoguts entre el Ministeri d’Educació i sis empreses tecnològiques, disposarà d’equipament tecnològic destinat a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat

El Govern ha aprovat avui l’adhesió als convenis per tal d’implantar el projecte “Aula del Futur”. D’aquesta manera, el Departament d'Educació subscriurà acords amb sis empreses especialitzades per tal de disposar d’equipament tecnològic destinat a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat.

Els convenis, promoguts pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, tenen per objectiu facilitar, per part de les empreses, el material tecnològic per desenvolupar metodologies didàctiques en el marc del projecte “Aula del Futur”. Es tracta d’una iniciativa educativa per tal que els docents puguin, a partir d’espais tecnològics flexibles, promoure canvis metodològics per millorar l’aprenentatge de l’alumnat. La vigència dels convenis és per a quatre anys amb possibilitat de pròrroga de quatre més.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia