1. Les inscripcions per presentar-s'hi estan obertes fins al 28 d’abril
  2. L'iFest està adreçat a tots i totes les joves que tenen interès per la ciència, la innovació, la tecnologia i que vulguin fer aportacions disruptives a la societat

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per participar en l'iFest Challenge Competition, un programa d’emprenedoria i innovació que ofereix acompanyament als i les joves amb l’objectiu de promoure el seu talent i fomentar la creació de solucions als reptes de la societat.

La competició consta de dues categories: Júnior i Sènior. Els tres millors equips de cada categoria guanyaran l’oportunitat de preaccelerar els seus projectes amb una setmana d’acceleració a Catalunya i, a més, pels millors equips de la categoria sènior, una setmana extra a una ciutat estrangera amb un ecosistema innovador i emprenedor potent.

Les inscripcions per presentar-se estan obertes fins al 28 d’abril. La candidatura de cadascun dels equips ha d’anar acompanyada d’un vídeo i d’un disseny de prototip que exposi de quina manera es resol el repte escollit.

Per tal de presentar-se, els equips han d’emplenar i presentar una única sol·licitud a través d’aquest enllaç. En el cas de la Categoria Júnior, haurà de ser un docent responsable qui empleni i presenti la sol·licitud, incloent-hi les dades dels membres de l’equip.

L’iFest està adreçat a tots i totes les joves que tenen interès per la ciència, la innovació, la tecnologia i que vulguin fer aportacions disruptives a la societat. Enguany l’esdeveniment es reforça en àmbits com la cultura o l’acció climàtica o que, per primera vegada, plantejaran reptes als joves en aquests àmbits. Els i les participants de l’iFest són joves estudiants de segon cicle d’ESO, Formació Professional, Batxillerat i d’estudis universitaris, anomenats players, que es constitueixen en equips de tres integrants i que en la categoria júnior compten amb un/a docent o shaker que els guia en tot el projecte.

L’iFest és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya amb el lideratge dels departaments d’Empresa i Treball, Educació, Recerca i Universitats, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Cultura.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat