1. Els terrenys tenen una superfície total de sòl de 10.537,48 m²


L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització de tres parcel·les del sector d'activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter, a Osona. Es tracta de la parcel·la número 25, amb una superfície de 2.349,11 m² de sòl, la número 27, de 5.241,13 m² de sòl, i la 28, amb 2.947,24 m² de superfície.

Les parcel·les són de tipologia aïllada amb usos industrials, comerç a l’engròs, magatzem, taller i estació de servei. El preu de venda que oscil·la entre els 100 i els 110 euros el m2. Els interessats tenen de termini fins el 15 de maig per presentar la seva oferta.

El Puig Vell és un sector d'activitat econòmica consolidat i amb tots els serveis necessaris per a la instal·lació immediata d’empreses. Amb una superfície total de 16 hectàrees, actualment compta amb més del 80% del sòl ocupat.

En aquest sentit, durant els darrers anys empreses com Costa Food Meat, Auto Reparació Blanco SLU, Ovinos del Ter, SL o Ova Projects, han adquirit terrenys per desenvolupar els seus projectes a Roda de Ter. Altres companyies com Terres Boix, La Selecta o Mobles Bellmunt tenen parcel·les en aquest sector per desenvolupar properament la seva activitat.

El sector té una situació privilegiada, limita al sud amb el terme municipal de les Masies de Roda i pel nord, amb la carretera C-153 de Vic a Olot, principal accés al sector i molt pròxim a l’accés directe a l’eix transversal C-25, entrada i sortida 183.

Situat al municipi de Roda de Ter,el Puig Vell ha aportat nou sòl per atendre la demanda existent de sòl industrial a la zona que es caracteritza per ser molt diversificada, amb un domini de la indústria agroalimentària, del cuir, de la metal·lúrgica i el transport logístic.

Informació de la concurrència – incasol.gencat.cat

Informació del sector – incasòlsolars.cat


1  

Imatges

Imatge del sector

Imatge del sector 2552251

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 480551