1. Soficada Ibérica S.L invertirà 4 M€ en la nova seu que estarà operativa en quatre anys


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ven a l’empresa Soficada Ibérica S.L. una parcel·la de 8.818,25 m2 del sector d’activitat econòmica Riera de Castellolí, situat a Vilanova del Camí (Anoia).

L’empresa, filial a la península Ibèrica del Grupo Soficada, es dedica a la distribució de matèries primeres per a l’elaboració de pinsos per a porc, aus i mascotes. A més, és pionera a Europa en la re-valorització de subproductes, activitat que els ha empès a fer aquesta inversió.

L’objectiu de l’empresa és que la nova seu sigui respectuosa amb el medi ambient i actuï sota els principis de l’economia circular. Per fer-ho, Soficada Ibérica destinarà al voltant de quatre milions d’euros per dur a terme el projecte, que crearà uns cinc llocs de treball directes. La previsió és poder començar l’edificació en menys de dos anys i que la nova seu entri en funcionament en menys de quatre.

La parcel·la 17 se situa al sud-est del sector, i limita al nord amb la parcel·la de la societat Aigua de Rigat SA i una zona verda i a l’est amb el carrer dels Impressors.

El sector Riera de Castellolí està situat a l’est de Vilanova del Camí. Es troba en una corona industrial consolidada, amb accés directe a l’A-2 al seu pas per l’Anoia. La urbanització d’aquest sector ha donat impuls a l’activitat econòmica de l’Anoia, amb la implantació d’empreses, noves inversions i la generació de llocs de treball a la comarca. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, Binicastillo, SL i Iniciatives Les Gombes, SL, Romero Polo, Direxis Conectiao Fruits Secs Torra ja estan instal·lades en terrenys d’aquest polígon comercialitzats per l’INCASÒL.

1  

Imatges

Imatge del sector

Imatge del sector 87979

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 229476