1. La fira se celebrarà del 26 al 28 d’abril a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat
  2. FGC hi presentarà les millores en la tramitació del carnet de pensionista i la seva oferta turística adreçada a persones grans


FGC
L'estand de Ferrocarrils a l'última edició de la FiraGran, l'any passat
{"name":"2023/04/21/13/20/b9d40f64-95e8-4e3d-88cf-47d51724e9ca.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":"65087"}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) participarà, un any més, a la FiraGran, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril, al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat. En aquesta edició, FGC informarà a les persones visitants sobre les novetats relatives a la tramitació del carnet de pensionista i sobre l’oferta turística d’FGC Turisme per a persones grans.

Ferrocarrils ha introduït recentment millores en la tramitació del carnet de pensionista com la reducció de la documentació que cal presentar si s’autoritza la companyia a consultar les dades a altres administracions; i la possibilitat de sol·licitar i renovar el carnet des del web d’FGC. A més, es preveu que s’incorpori a la T-mobilitat aquest any.

En el marc de la FiraGran, a l’estand de Ferrocarrils es realitzaran diverses xerrades que permetran donar a conèixer aquestes millores així com promocionar el renovat Parc Astronòmic del Montsec, els trens turístics gestionats per Ferrocarrils i Vall de Núria com a destinació turística.

La FiraGran és l’espai de trobada i l’esdeveniment adreçat a les persones grans més important d’Europa. El seu objectiu és promoure l’envelliment actiu amb fins a 350 activitats gratuïtes adreçades a aquest sector de població. Un total de 82 empreses, entitats, organitzacions i institucions presentaran a les persones grans l’oferta de programes, serveis, iniciatives, solucions tecnològiques i productes per millorar el seu benestar, la seva seguretat i la seva qualitat de vida.

1  

Imatges

L'estand de Ferrocarrils a l'última edició de la FiraGran

L'estand de Ferrocarrils a l'última edició de la FiraGran 65087

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 271233