Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona (RPMB) celebraran demà dimarts, 25 d’abril, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres amb l’assistència del director general de la Policia, Pere Ferré, el comissari en cap, Eduard Sallent, la cap de la Regió Policia Metropolitana Barcelona (RPMB), la comissària Marta Fernández i la sotscap de la RPMB, comissaria Sílvia Catà, entre d’altres comandaments regionals.

La celebració tindrà lloc demà dimarts, 25 d’abril, a les 17:00 h al Palau de Congressos de Barcelona (Av. Maria Cristina, s/n), al recinte de Fira de Barcelona. En el decurs de l’acte es lliuraran medalles i felicitacions a membres del cos, policies locals, personal del servei d’administraciómembres de la judicatura i de la ciutadania.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi caldrà que s’acreditin prèviament. Es prega confirmació d’assistència per correu electrònic a l’adreça comunicacio.mossos@gencat.cat.


Dia: 25/04/2019

Hora: 17 hores

Lloc: Palau de Congressos de Barcelona (Av. Maria Cristina, s/n. Barcelona)


D’altra banda al llarg de la setmana se celebren els actes de les Esquadres a les diferents comissaries de Barcelona:

-27/04.

A les 11 hores, celebració del dia de les Esquadres de l’ABP de Sarrià (Auditori Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

A les 11 hores, celebració del dia de les Esquadres de l’ABP de les Corts (Auditori Col·legi Oficial de Metges de Barcelona)

A les 11 hores, celebració del dia de les Esquadres de l’ABP de Nou Barris (La Casa de l'Aigua de Trinitat Nova)

A les 17 hores, celebració del dia de les Esquadresde l’ABP de Gràcia (Parc Sanitari Pere Virgili)

-28/04

A les 11 hores, celebració del dia de les Esquadresde l’ABP de Ciutat Vella (Hotel Arts)

A les 11.30, celebració del dia de les Esquadresde l’ABP d’Horta Guinardó (Casal de Gent Gran del Baix Guinardó)

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir a algun dels actes que celebren les diferents comissaries de Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra a la ciutat hauran d’acreditar-se prèviament al correu electrònic comunicacio.mossos@gencat.cat especificant quin acte volen cobrir.


Àrea de Comunicació

Barcelona, 24 d’abril de 2023