S’hi destinen 1.686.000.000 euros per fomentar la contractació de 63 persones durant sis mesos

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha obert una nova convocatòria dotada amb 1.686.000.000 euros per formar i contractar 63 persones que faran tasques d'acompanyament i suport a l’acolliment dels temporers que treballen a les campanyes agràries de la demarcació de Lleida.

La convocatòria s’adreça a 18 ajuntaments (Aitona, Albatàrrec, Albesa, Alcarràs, Artesa de Lleida, Barbens, Bell-lloc d’Urgell, Bellpuig, Corbins, La Granja d’Escarp, Ivars d’Urgell, Lleida,Miralcamp, Mollerussa, Serós, Soses, Torregrossa i Torres de Segre), els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, el Segrià i l’Urgell i les organitzacions empresarials i sindicals agràries que participen a la campanya agrària de Lleida.Aquests organismes i entitats podran subscriure 63 contractes a jornada completa i una durada de 6 mesos.

Les persones que es podran contractar hauran d’estar aturades i estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació. Caldrà que tinguin una titulació universitària de grau o equivalent o bé haver superat el primer o segon cicle d'educació universitària o cicles formatius de grau mitjà o de grau superior o certificats de professionalitat, relacionades amb les funcions de la campanya agrària.

A les persones participants se’ls farà un contracte de 6 mesos a jornada completa. Així mateixse’ls oferirà formació en l’àmbit de la mediació, la intermediació, el suport i l’acolliment a les persones temporeres. Aquesta formació serà transversal i professionalitzadora perquè assoleixin les competències necessàries que es desenvoluparan en cadascun dels llocs de treball.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
DOCX | 109564