Aquest matí s’han presentat els tres cicles de concerts que se celebraran aquesta primavera i principi d’estiu al Jardí de Palau Robert. Els ha presentat la directora general de Difusió, Eva Pomares, i hi han intervingut representants dels tres cicles, Enderrock (Lluís Gendrau), Sonora – Guitar BCN (Judit Llimós) i ClotildeFest (Didier Auzy, de Flaixbac; Lluís Soler, d’Europa FM, Sergi Sánchez, d’Els40 Catalunya i Albert Buscarons, de RAC105).


Eva Pomares ha expressat que el Palau Robert desitja contribuir a la difusió i promoció de la música popular catalana, i ha destacat els 30 anys de la revista Enderrock, una trajectòria de llarg abast que cal celebrar; la iniciativa del cicle Sonora en el marc del Guitar BCN,que vol donar veu a les artistes joves, i la del ClotildeFest, un cicle ja consolidat amb concerts ideats per les emissores Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105. El ClotildeFest, ha recordat i agrait, compta amb la col·laboració del Carnet Jove i de Damm.

Tot plegat, en plena vigència de la campanya del Govern de la Generalitat Provem-ho en català i la presència de la popular Queta al Jardí.

Totes les intervencions han destacat el marc immillorable de Palau Robert com a seu de concerts i celebracions al bell mig de la ciutat, la importànciade la música catalana i en català, la diversitat de les propostes musicals que s’han presentat, la gratuïtat dels concerts i el desig de poder seguir comptant amb aquest oasis per impulsar la carrera dels creadors i creadores i oferir un espai al públic jove.

Les entrades per al cicle Enderrock es poden obtenir mitjançant el web de la revista; l’accés als concerts de Sonora és lliure i sense inscripció prèvia, fins a exhaurir l’aforament; les de Clotilde es vehiculen via Carnet Jove i les promocions de les respectives emissores.

L’acte ha acabat amb una foto de família entre els organitzadors i una representació dels artistes presents a la trobada amb la premsa.


A l'adjunt trobareu els cartells dels tres cicles. Per a més informació i programació completa: sandra.iglesias@gencat.cat (Sandra Iglesias) o mporter@gencat.cat (Martí Porter)


3  

Imatges

Cartell del cicle "Clotilde Fest"

Cartell del cicle "Clotilde Fest" 199663

Cartell "Enderrock 30 anys"

Cartell "Enderrock 30 anys" 291029

Cartell "SONORA"

Cartell "SONORA" 573449