1. Es preveu una sortida de l’àrea d’influència de Barcelona d’uns 440.000 vehicles
  2. Un total de 1.202 agents dels Mossos d’Esquadra reforçaran la seguretat viària a les carreteres catalanes i realitzaran 1.228 controls


El Servei Català de Trànsit en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, establiran un dispositiu especial d’ordenació, regulació i control del trànsit amb motiu de la festivitat de l’1 de maig, que enguany cau en dilluns i serà un pont de tres dies, entre les 15 h de divendres 28 d’abril i les 24 h de dilluns 1 de maig, per tal de minimitzar les possibles afectacions de circulació i vetllar per la seguretat viària dels usuaris.

Concretament, es preveu que entre les 15 h del divendres 28 i a les 15 h del dissabte 29 d’abril sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona prop de 440.000 vehicles. A més, entre les 12 i les 24 h de dilluns 1 de maig, retornaran cap a la zona d’influència de la capital catalana 270.000 vehicles.

Aquesta operació especial de l’1 de maig marca la transició entre la mobilitat d’hivern i la pròpia del l’estiu, ja que l’augment de les temperatures produirà una mobilitat cap a destinacions de platja com la Costa Brava i la Costa Daurada. A més, aquesta operació especial es tornarà a caracteritzar per la concentració de desplaçaments per l’AP-7, un fet que s’experimenta des que és un eix viari alliberat de peatges.

(CONSULTEU ELS DETALLS DEL DISPOSITIU ESPECIAL DE TRÀNSIT AL DOCUMENT PDF QUE S'ADJUNTA)





1  

Fitxers adjunts

Dispositiu Pont 1 de Maig

Dispositiu Pont 1 de Maig
PDF | 158424