Servei Català de Trànsit

Dispositiu Pont 1 de maig

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de l'1 de maig

query_builder   27 abril 2023 11:28

event_note Nota de premsa

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont de l'1 de maig

  1. Es preveu una sortida de l’àrea d’influència de Barcelona d’uns 440.000 vehicles
  2. Un total de 1.202 agents dels Mossos d’Esquadra reforçaran la seguretat viària a les carreteres catalanes i realitzaran 1.228 controls


El Servei Català de Trànsit en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, establiran un dispositiu especial d’ordenació, regulació i control del trànsit amb motiu de la festivitat de l’1 de maig, que enguany cau en dilluns i serà un pont de tres dies, entre les 15 h de divendres 28 d’abril i les 24 h de dilluns 1 de maig, per tal de minimitzar les possibles afectacions de circulació i vetllar per la seguretat viària dels usuaris.

Concretament, es preveu que entre les 15 h del divendres 28 i a les 15 h del dissabte 29 d’abril sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona prop de 440.000 vehicles. A més, entre les 12 i les 24 h de dilluns 1 de maig, retornaran cap a la zona d’influència de la capital catalana 270.000 vehicles.

Aquesta operació especial de l’1 de maig marca la transició entre la mobilitat d’hivern i la pròpia del l’estiu, ja que l’augment de les temperatures produirà una mobilitat cap a destinacions de platja com la Costa Brava i la Costa Daurada. A més, aquesta operació especial es tornarà a caracteritzar per la concentració de desplaçaments per l’AP-7, un fet que s’experimenta des que és un eix viari alliberat de peatges.

(CONSULTEU ELS DETALLS DEL DISPOSITIU ESPECIAL DE TRÀNSIT AL DOCUMENT PDF QUE S'ADJUNTA)

1  

Fitxers adjunts

Dispositiu Pont 1 de Maig

Dispositiu Pont 1 de Maig
PDF | 158424

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia