Delegació a les Terres de l'Ebre

El representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Joan Barberà Carceller.

600 alumnes participen en la desena Diada Poliesportiva del Baix Ebre

query_builder   27 abril 2023 15:58

event_note Nota de premsa

600 alumnes participen en la desena Diada Poliesportiva del Baix Ebre


  1. Joan Barberà, representant territorial de l’Esport: “La Diada Poliesportiva del Baix Ebre és un aparador de l'oferta esportiva de la comarca per una edat sensible per a la continuïtat esportiva”


Diada Poliesportiva del Baix Ebre.
La Diada Poliesportiva del Baix Ebre ha reunit més de 600 alumnes de primer d'ESO.
{"name":"2023/04/27/15/56/fa67afff-3a44-4e88-9a5f-a2818a58cd49.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":277080}

Aproximadament 600 alumnes de primer d’ESO han participat aquest dijous en la desena Diada Poliesportiva del Baix Ebre al complex esportiu de Tortosa. El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller, el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert Rodríguez, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura Sanmartin i l’inspector dels Serveis Territorials d’Educació, Jordi Cervera Garcia, han participat en l’acte d’inauguració de la Diada, que enguany ha comptat amb alumnes d’onze centres del Baix Ebre: Institut Cristòfol Despuig, Institut Dertosa, Col·legi Sagrada Família, Institut-Escola Temple, Col·legi Teresià, Consolació i Mercè Pla, tots ells de Tortosa; Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, Institut Deltebre, Institut Camarles i Institut Candelera de l’Ametlla de Mar.


Fins a les 13.30 hores, els participants han pogut practicar bitlles, bàsquet, ciclisme, voleibol, rem ergòmetre, judo, pàdel, futbol, tennis, handbol, atletisme i diferents jocs populars. “La Diada Poliesportiva del Baix Ebre és un aparador de l'oferta esportiva de la comarca per una edat sensible per a la continuïtat esportiva”, ha valorat el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller.


Durant la presentació de la jornada Montserrat Trullén Feliu, ex comissionada del Pla Català de l’Esport a l’Escola de Terres de l’Ebre i Tarragona i recentment jubilada, ha rebut un càlid i merescut homenatge.

Montserrat Trullén Feliu, ex comissionada del Pla Català de l’Esport a l’Escola de Terres de l’Ebre i Tarragona i recentment jubilada, ha rebut un càlid i merescut homenatge.
Montserrat Trullén Feliu, ex comissionada del Pla Català de l’Esport a l’Escola de Terres de l’Ebre i Tarragona i recentment jubilada, ha rebut un càlid i merescut homenatge.
{"name":"2023/04/27/15/57/1f654fd5-c00a-4488-b71d-6ae8ae29abab.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":226496}


L'activitat, englobada dins del Dia Mundial de l'Activitat Física, està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport i impuls dels Serveis Territorials d'Educació i de la Representació Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, i la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, els Graus Universitaris d'Educació Primària (menció d'Educació Física) i CAFE EUSES del Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, TortosaSport i entitats esportives participants: Club Atletisme Terres de l’Ebre, Club de Bitlles Jesús, Club de Rem Tortosa, CB Cantaires Ebre-Delta, Club Voleibol Roquetes, Penya Ciclista Baix Ebre “Ja arribarem”, Club Tennis Tortosa, Centre Esports Tortosa, Club Judo Priorat-Terres de l’Ebre i l’Associació Esportiva Tortosa-Ebre.27 abril 2023El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia