Empresa i Treball

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect presenta marques catalanes de moda a 150 professionals de 20 països

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect presenta marques catalanes de moda a 150 professionals de 20 països

query_builder   27 abril 2023 16:10

event_note Nota de premsa

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect presenta marques catalanes de moda a 150 professionals de 20 països

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, ha inaugurat una nova edició d’aquest esdeveniment comercial

150 professionals de 20 països d’arreu del món han participat aquest dijous en una nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect, el showroom virtual organitzat pel Clúster català de la Moda (MODACC), amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.La trobada comercial virtual, que s’emmarca dins de les activitats prèvies al 080 Barcelona Fashion, ha mantingut el format de show televisiu de la darrera edició, millorant l’espai en 3D amb elements personalitzats en funció de la marca expositora.

Les novetats més destacades d’enguany han estat la incorporació de la categoria de roba de bany a les habituals de roba exterior i complements. A més, s’ha col·laborat amb les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d'ACCIÓ -Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- per fomentar la internacionalització d'empreses de moda catalanes, amb selecció de possibles canals de venda i clients finals a Mèxic i Dinamarca.

Al llarg delmatí, les 19 marques expositores han presentat durant 15 minuts les seves col·leccions als 150 professionals, amb una cinquantena de França, Alemanya i Espanya, i una vintena a Bèlgica i Itàlia. També hi han participat representants de plataformes d’e-commerce i altres perfils professionals amb alta capacitat de compra dels Estats Units, Dinamarca, Regne Unit, els Països Baixos, Portugal, Lituània, Irlanda, Mèxic i Canadà, entre d’altres.

Les marques expositores, que han mostrat les seves col·leccions davant de professionals d’arreu del món són The Artelier, BALUARD BARCELONA, NKN Nekane, ESCORPION, EstadoDeRuido, BOHODOT, BELAMER, Bad Habits, LISA LEMPP, IMARIT, CALAMOON, Lisa Ivarsson, Infinit Denim, BIBA, xantik®, sita murt /, DOCOR, melé beach i P A N. Tant els organitzadors com les marques participants han fet una valoració molt positiva del nombre de contactes realitzats durant la jornada, així com de les reunions bilaterals i preacords de venda que s’espera que es puguin concretar al llarg dels propers dies.

A la inauguració d’aquest matí, el secretari d’Empresa i Competitivitat del Govern de la Generalitat, Albert Castellanos i Maduell, ha volgut destacar que la indústria de la moda catalana és l'actiu premium amb més de 2.800 empreses, que donen feina a uns 70.000 professionals i amb una facturació anual de 15.000 milions d'euros”. Així mateix, ha reiterat que la combinació entre disseny i qualitat fa que la moda catalana sigui única. Una indústria que està profundament compromesa amb la sostenibilitat, ja que la majoria de les empreses estan desenvolupant els seus propis plans de circularitat i sostenibilitat.”

Per la seva banda, el director general de Modacc, David García Uslé, ha recordat que el disseny, la creativitat i l’experiència empresarial són valors fonamentals en la indústria de la moda catalana”. Sobre l’esdeveniment 080 Barcelona Fashion Connect, el director general del Clúster ha desitjat que durant els propers dies, s’estimulin les connexions comercials entre marques i compradors per aconseguir relacions estables i de futur .”

L’esdeveniment comercial finalitzarà aquesta tarda, però la plataforma es mantindrà operativa fins el 27 de maig. A partir d'ara, les marques podran deixar-hi documents i vídeos d’interès per als agents i els professionals, amb diferències horàries respecte Europa, per tal que puguin visualitzar els continguts quan els sigui més escaient o contactar directament amb les marques per acabar de tancar acords comercials.

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect és el primer acte que se celebra en el marc de la 31a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 2 al 5 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.


Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

  1. Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/
  2. Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat
  3. Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
  4. Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
  5. Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
  6. Twitter: @empresacat


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia