Palau Robert

Imatge gràfica de "Dones Invisibles"

Fins al dia 7 de maig, a la Sala Cotxeres

Darrers dies de "Dones invisibles" al Palau Robert

query_builder   2 maig 2023 10:10

event_note Nota de premsa

Fins al dia 7 de maig, a la Sala Cotxeres

Darrers dies de "Dones invisibles" al Palau Robert

  1. Després de rebre més de 15.000 visites des de la seva inauguració el proppassat 7 de març, la mostra encara la seva recta final
  2. El dijous dia 4 a les 19h, una darrera visita guiada a càrrec de Cristina Sampere, directora de Setba, i de la fotògrafa Marta Fàbregas, permetrà als visitants aprofundir en la proposta de la Fundació. Cal inscriure-s’hi a info@fundaciosetba.org


Dones Invisibles, una proposta de la Direcció General de Difusió i la Fundació Setba per a la sala 4 del Palau Robert, és el resultat expositiu de la iniciativa Traspassant l’objectiu, impulsada per aquesta entitat privada sense ànim de lucre, que creu en “la capacitat integradora de l'art a través de múltiples iniciatives vinculades amb l'àmbit de la cultura”.

La mostra incorpora fotografies i panells explicatius de les diferents fases del procés. S’hi parla d’apoderament, de comunicació, de visibilització, de noves oportunitats. S’hi presenten treballs de les recluses que han participat als tallers de fotografia que se’ls ha proposat, així com retrats que Marta Fàbregas n’ha fet, amb tot l’ofici i amb tota la tendresa, aconseguint que les dones invisibles siguin llum. També s’hi poden veure fotografies dels espais interiors de Brians 1, de Laura Gálvez-Rhein, i sengles reportatges elaborats per dues internes, Camila Oliveira i Sofia Kyprisli, que van comptar amb la mentoria de Fàbregas i Sandra Balsells, respectivament.

Fotografies, plafons, un audiovisual i una pantalla amb dades infogràfiques ens il·lustren sobre el projecte i els seus resultats. Algunes de les internes ens hi expressen les seves sensacions i els seus sentiments. La vida de la població reclusa femenina és dura, però, mitjançant activitats com la fotografia, també pot ser enriquidora, inconformista i esperançada.

L’exposició, que és gratuïta i d’accés lliure, es pot veure fins al dia 7 de maig.


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia