Direcció General de Comunicació

Clubs esportius

El Govern destina 4,5 milions d'euros als clubs esportius per participar en competicions oficials federades

query_builder   2 maig 2023 14:55

event_note Nota de premsa

El Govern destina 4,5 milions d'euros als clubs esportius per participar en competicions oficials federades

  1. La dotació econòmica d’aquesta convocatòria de subvencions per a clubs augmenta 1,5 milions d’euros respecte de l’any passat i permetrà arribar a més entitats

El Govern ha autoritzat el Consell Català de l’Esport, adscrit al Departament de la Presidència, a destinar 4,5 milions d’euros als clubs esportius federats per a la participació en competicions oficials per a la temporada 2022-2023. L’any 2023 es destinaran 3.600.000 euros i el 2024, 900.000.

Aquests ajuts beneficiaran clubs de Primera i Segona divisió femenina de categoria estatal, entitats que hagin assolit el dret de participació per mèrits propis en competicions oficials internacionals prèvies en la temporada esportiva finalitzada, equips que han ascendit a categories estatals per mèrits propis, clubs que han excel·lit en les màximes categories estatals i, com a novetat, equips que han disputat fases finals en categories inferiors en campionats o lligues estatals.

La dotació econòmica d’aquesta convocatòria de subvencions per a clubs augmenta 1,5 milions d’euros respecte de l’any passat i permetrà arribar a més entitats. D’aquesta manera, el Govern, a través d’Esportcat, referma l’aposta i el suport als clubs catalans, que són agents clau d’un model esportiu d’èxit basat en el treball amb la base.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia