Direcció General de Comunicació

Presidència

La Generalitat treballa per trobar solucions aquesta setmana per les incidències del concurs d'oposició

query_builder   3 maig 2023 21:27

event_note Nota de premsa

La Generalitat treballa per trobar solucions aquesta setmana per les incidències del concurs d'oposició

  1. El Govern es tornarà a reunir amb els sindicats demà dijous
  2. Fins al moment s’han comptabilitzat 2691 tràmits a la bústia per recollir les incidències de les persones aspirants afectades
  3. La Generalitat assumiria la logística de la repetició de les proves afectades amb els recursos de l’administració


La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, s’ha reunit aquesta tarda amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició celebrat el cap de setmana passat. Totes dues parts es tornen a citar demà al Palau de la Generalitat per trobar solucions a les incidències de manera definitiva. A la reunió d’avui, han acompanyat la consellera la secretària d’Administració i Funció Pública, Alícia Corral Sola; la directora general de Funció Pública, Anna Molina Cerrato; i el subdirector de Relacions Sindicals i Polítiques Socials, Joan Núñez Abril. Per part dels sindicats, hi han assistit representants de CCOO, UGT i IAC-CATAC.

Vilagrà ha informat els sindicats que el total de tràmits des de les 8:30 hores d’ahir és de 2691. La secretària d’Administració i Funció Pública ha afirmat que “la Generalitat assumiria la logística de la repetició de les proves afectades amb els recursos de l’administració” i estudiarà com abordar jurídicament la relació contractual amb l’empresa contractada. En aquest sentit, Corral ha destacat com els incidents més greus “la manca de vigilància a les aules, les sortides no controlades i també l’ús de dispositius electrònics a dins de les aules”. La secretària de l’Administració Pública assegura que demà acabaran d’analitzar totes les dades de les incidències i que la Generalitat presentarà una proposta de nou calendari per abordar els nous exàmens de les convocatòries afectades el més aviat possible.

Funció pública
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia