Cultura

foto

El Departament de Cultura celebra a Vila-seca la trobada de responsables de programació

query_builder   4 maig 2023 12:50

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura celebra a Vila-seca la trobada de responsables de programació

  1. Aquesta és la primera reunió presencial que es fa pel territori després de la pandèmia, reprenent així les trobades arreu de Catalunya durant les fires professionals d’arts escèniques o musicals.
  2. S'ha celebrat en el marc de la 19a edició de la Fira de música emergent i familiar (FiM).
foto{"name":"2023/05/04/12/40/279ac85b-fc5a-47ff-980c-476cc849c189.jpeg","author":"foto","type":"0","location":"0","weight":3249401}

El Departament de Cultura i les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona organitzen semestralment una trobada de responsables i personal tècnic de programació municipal on s’ofereix informació d’interès per a les programacions i es presenten els espectacles i concerts recomanats pels grups de treball d’arts escèniques, música i espectacles familiars de la Comissió Assessora de Programa.cat.

La trobada s’ha celebrat avui, 4 de maig, al Castell de Vila-seca, en el marc de la Fira de música emergent i familiar (FiM). Aquesta és la primera trobada presencial que es fa pel territori després de la pandèmia, reprenent així aquesta pràctica de fer les trobades arreu de Catalunya durant les fires professionals d’arts escèniques o musicals. Enguany la FiM Vila-seca, la fira professional catalana dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars, celebra la seva 19a edició del 4 al 7 de maig de 2023.

En aquesta ocasió, la trobada també ha comptat amb informació d’interès de les fires d’arts escèniques i música de tardor com són la Fira Tàrrega, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira Trapezi de Reus. Aquest tipus de trobades afavoreixen la posada en comú de tots els sectors professionals i teixeixen vincles entre els programadors d’arreu del país.

Programa.cat és una eina de suport del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM), que permet que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les quatre diputacions catalanes subvencionin les programacions estables professionals d’arts escèniques i música municipals, finançant una part de la seva contractació i reforçant conjuntament les polítiques de difusió artística i de promoció cultural dels municipis catalans.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia