1. La jornada s’ha desenvolupat a les instal·lacions esportives d’Amposta


Diada Poliesportiva del Montsia. {"name":"2023/05/04/13/44/73cd9edc-9cc4-4358-b2e1-825e9d53f99e.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":2749614}


Uns 500 alumnes de primer d’ESO han participat aquest dijous en la 10a Diada Poliesportiva del Montsià, que s’ha desenvolupat a les instal·lacions esportives d’Amposta, amb l’epicentre al Parc dels Xiribecs.


L’alumnat ha representat a nou centres del Montsià: Institut de Tecnificació d’Amposta, Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, Institut Escola Agustí Barberà, Col·legi Sagrat Cor d’Amposta, Institut Manel Sales i Ferré, d’Ulldecona, Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, Institut Els Alfacs de la Ràpita, l’Institut Les Planes de Santa Bàrbara i l’Institut de la Sénia. Han realitzat rotacions, amb franges de 25 minuts, per lesestacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles, jocs populars i alternatius i d’altres poliesportius com futbol, bàsquet i handbol, entre d’altres.

Diada Poliesportiva del Montsià. {"name":"2023/05/04/13/45/66523cf9-ebe4-49bd-9faf-1bfa01b54241.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":1514642}


El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller, juntament amb l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs Roiget, han inaugurat la jornada, que ha comptat amb altres representants de l’Ajuntament d’Amposta i dels Serveis Territorials d’Educació. "Volem seguir treballant i fent que els nostres alumnes visquin i convisquin amb l’esport de múltiples formes i maneres durant una jornada única; que els ajudi a entendre l’Activitat Física i l’esportcom una font de riquesa i creixement personal i social que els permeti conèixer i relacionar-se de formes especials i diferents”, assegura el representant territorial de l’Esport.


L'activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià amb el suport i impuls dels Serveis Territorials d'Educació i de la Representació Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, i la col·laboració de l'Ajuntament d’Amposta, CAFE EUSES del Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, els cicles formatius d’activitat física de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Manel Sales i Ferré, d’Ulldecona i el Club de Bitlles d’Amposta.




4 maig 2023