1. Són les darreres parcel·les disponibles d’aquest sector d’activitat econòmica


L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització de dues parcel·les del sector d'activitats econòmiques Ampliació de Can Vidal a Puig-reig. Aquestes parcel.les són les darreres disponibles d’aquest sector, urbanitzat quan Can Vidal I es va exhaurir i es detectar la necessitat d’ampliar-lo per atendre la demanda de sòl industrial existent a la comarca del Berguedà.

La parcel·la número 17 té una superfície de 2.133,46 m² de sòl i la parcel.la número 20 té 2.160,80 m² de sòl. Ambdues són de tipologia aïllada amb usos industrials, comerç a l’engròs, magatzem i taller. El preu de venda és de 113.286,73 € i 114.738,48€ euros, respectivament. Els interessats tenen de termini fins el 30 de maig per presentar la seva oferta.

L’Ampliació de Can Vidal, així com el sector de Can Vidal I, té una situació privilegiada, a mig camí entre Manresa i Berga i amb fàcil accés a l’Eix del Llobregat (C-16), molt a prop de l’antiga Colònia Vidal. Es tracta de dos sectors, promoguts per l’INCASÒL, plenament consolidats.

Informació de la concurrència -incasol.gencat.cat

Informació del sector - incasòlsolars.cat




1  

Imatges

imatge del sector

imatge del sector 714484

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 138867