Salut

Papiol

El consultori local del Papiol iniciarà l'activitat al nou edifici el dimecres 10 de maig

query_builder   8 maig 2023 10:56

event_note Nota de premsa

El consultori local del Papiol iniciarà l'activitat al nou edifici el dimecres 10 de maig

  1. Disposa de cinc consultes, a més d’una sala per a extraccions i una àmplia aula d’educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals


El consultori local del Papiol iniciarà l'activitat al nou edifici el dimecres 10 de maig{"name":"2023/05/09/12/17/03900a06-3f36-45e3-ab77-9d09e1bf5f59.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":339625}

El nou consultori local del Papiol entrarà en funcionament el proper dimecres 10 de maig, després que hagin finalitzat les obres de construcció i els treballs d’equipament del centre. A partir d’aquest dia, les antigues instal·lacions situades als baixos de l’Ajuntament romandran tancades i tota l’activitat es desenvoluparà al nou edifici.

El consultori, que està gestionat per l’equip d’atenció primària Molins de Rei, es troba en un edifici de nova construcció situat a la Rambla de Catalunya, 20-26, en una nova plaça davant del Museu del Papiol. L’edifici s’ha construït en un terreny cedit per l’Ajuntament, compta amb 700 m² de superfície distribuïda en dues plantes i destaca pels seus espais amplis, lluminosos i confortables. Disposa de cinc consultes, a més d’una sala per a extraccions i una àmplia aula d’educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals. També hi ha una àrea destinada a personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi tindrà una base.

L’equip de professionals continuarà oferint, com fins ara, els serveis de medicina i infermeria familiar i comunitària; extraccions; atenció a la salut sexual i reproductiva; i treball social. El consultori també mantindrà el mateix horari: els dilluns, dimarts i dijous de 8h a 20h, i els dimecres i divendres de 8h a 15h.

Les obres del centre van començar l’any 2021 i han suposat una inversió de 2,3 milions d’euros per part del Departament de Salut.

El Papiol, 8 de maig de 2023

3  

Imatges

El consultori local del Papiol iniciarà l'activitat al nou edifici el dimecres 10 de maig

El consultori local del Papiol iniciarà l'activitat al nou edifici el dimecres 10 de maig 339625

Fotografia d'una consulta del nou consultori local del Papiol

Fotografia d'una consulta del nou consultori local del Papiol 222964

Fotografia de l'entrada del nou consultori local del Papiol

Fotografia de l'entrada del nou consultori local del Papiol 281103

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia