Palau Robert

Imatge gràfica del concert del 10 de maig

Júlia Colom, Socunbohemio i Anna Andreu, protagonistes el dia 10 de maig, a partir de les 7 de la tarda

Segon concert de celebració dels 30 anys d'Enderrock al Jardí de Palau Robert

query_builder   9 maig 2023 11:40

event_note Nota de premsa

Júlia Colom, Socunbohemio i Anna Andreu, protagonistes el dia 10 de maig, a partir de les 7 de la tarda

Segon concert de celebració dels 30 anys d'Enderrock al Jardí de Palau Robert

La revista Enderrock commemora els 30 anys del primer número amb un cicle als jardins del Palau Robert, organitzat per la Direcció General de Difusió. Són quatre sessions de primavera amb una proposta triple, que reuneixen clàssics i emergents de la música pop catalana. Els concerts són gratuïts amb invitació prèvia al web de la revista.


Júlia Colom

La cantant de folk de Valldemossa Júlia Colom ja és considerada una de les grans revelacions de la temporada. Prenent com a títol i inspiració un lloc proper al seu poble que li desperta ressonàncies místiques, ha gravat el disc de debut, Miramar (La Castanya, 2023), un viatge sonor d’anada i tornada que remet a diversos llocs diferents gràcies a les instrumentacions de les guitarres i els teclats. Al maig, l’artista mallorquina farà parada a Barcelona per fer-nos descobrir les seves noves cançons en el marc de la programació especial del cartell dels 30 anys d’Enderrock.

Socunbohemio

El cantautor barceloní Artur Viñas Socunbohemio és per mèrits propis la veu jove que ha trencat les portes del pop metafísic. Amb més d’un centenar de milers d’oients mensuals a Spotify, ha fet un pas més enllà i ha presentat el primer llarga durada, Contes de les quatre estacions (Vida Records, 2023). Amb uns referents que van des del cinema de la nouvelle vague francesa fins a les bandes més populars del nou pop català com ara Manel, l’artista presentarà al cicle de la revista Enderrock uns contes estacionals que respiren un carisma únic i veritablement íntim.

Anna Andreu

La compositora i cantant de Sant Quirze del Vallès va presentar l’any passat el segon disc, La mida (Hidden Track Records, 2022), un treball pensat amb la mesura justa i gravat al costat de la bateria Marina Arrufat, que li va valer el Premi Enderrock com a millor disc de cançó d’autor segons la crí­tica. A més, Anna Andreu també va rebre l’any passat el premi accèssit del Certamen Terra i Cultura per la musicació de “Quietud”, de Maria Antònia Salvà. La cançó, llavors només interpre­tada en directe, ha estat enregistrada enguany a l’estudi amb Pol Batlle & Rita Payés.

El següent concert del cicle serà el dia 17 de maig, amb la presència de Maio, Lluís Gavaldà i Joan Pau Chavers i Koers.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia