Salut

Professionals de l¿atenció primària i comunitària han participat a la primera  Jornada SumaSalut a Tarragona.

Tarragona ha acollit la primera jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona

query_builder   10 maig 2023 13:15

event_note Nota de premsa

Tarragona ha acollit la primera jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona

  1. Professionals de l’atenció primària i comunitària han participat d’una trobada que s’ha dut a terme al Centre Cívic de Bonavista
  2. És la tercera d’una sèrie de sessions que es realitzaran durant el 2023 a Catalunya i amb l’objectiu de promoure hàbits saludables
Tarragona ha acollit la primera jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona{"name":"2023/05/10/12/29/b72c7a9d-3e4a-4872-a35e-434afae2b621.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":3412039}

El Centre Cívic de Bonavista ha celebrat aquest dimecres la primera jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona, la tercera de les que es realitzen aquest any a les diferents regions sanitàries del país. Sota el títol “En xarxa sumem salut”, hi han participat professionals de l’atenció primària i comunitària i referents de SumaSalut als seus equips.

La iniciativa integra diferents programes de promoció de bons hàbits i reuneix professionals per compartir experiències en la tasca d’evitar malalties no transmissibles (MNT), incidint en la importància de la prevenció dels factors de risc com el tabaquisme, el consum d’alcohol, la inactivitat física i en la promoció de la salut a través de la mateixa atenció primària.

Òscar Ros, director de Sector de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, ha donat la benvinguda als assistents d’una cita organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya.

S’han repassat les novetats de SumaSalut, com la formació adreçada a referents i professionals dels equips d’atenció primària i comunitària, que ja està disponible. Posteriorment, s’ha dut a terme una dinàmica participativa on els referents han reflexionat sobre la implementació de SumaSalut, la formació en promoció de la salut i la prevenció de les MNT i els dies mundials/setmanes específiques.

Lena Reisloh responsable del Programa d’Activitat física de SumaSalut, ha dinamitzat un descans actiu i, a continuació, Dani Giménez, responsable de Gestió del Coneixement a l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ha fet el taller “Com comunicar i motivar per a la promoció de la salut”.

SumaSalut és una oportunitat d’agrair als referents la feina que fan en el seu dia a dia, impulsant la prevenció i promoció de la salut als seus llocs de treball, entre els companys dels equips i la població.

2  

Imatges

Foto 1: Un moment de la jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona

Foto 1: Un moment de la jornada territorial SumaSalut del Camp de Tarragona 3229831

Foto 2: Professionals de l'atenció primària i comunitària i de salut pública, en un instant de la Jornada SumaSalut a Tarragona.

Foto 2: Professionals de l'atenció primària i comunitària i de salut pública, en un instant de la Jornada SumaSalut a Tarragona. 3412039

Atenció primària
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia