Ferrocarrils

FGC

Ferrocarrils reforça diumenge el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del partit RCD Espanyol - FC Barcelona

query_builder   11 maig 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils reforça diumenge el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del partit RCD Espanyol - FC Barcelona

  1. FGC programarà un servei amb el màxim reforç amb motiu de la celebració d’aquest partit, en què es preveu una elevada afluència de persones.
  2. S’incorporen trens especials per garantir la mobilitat i la fluïdesa tant en l’accés al camp com en la tornada després del partit.
FGC
Estació de Cornellà Riera d'FGC
{"name":"2023/05/11/11/06/d33bed2b-fc47-484d-8b9b-583be4305972.png","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":1340929}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà aquest diumenge, 14 de maig, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia amb motiu del partit entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona (21h) al RCDE Stadium, davant l’increment de demanda previst.

Per facilitar el desplaçament en transport públic dels aficionats a l’estadi (l’estació d’FGC de Cornellà Riera és a 5 minuts a peu), Ferrocarrils afegirà circulacions especials tant de la línia L8 com de la línia S8. Així mateix, Ferrocarrils reforçarà les circulacions amb trens de 6 cotxes, per tal d’incrementar l’oferta de places.

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.

El transport públic, l’opció més eficient i sostenible

Ferrocarrils recomana l’ús del transport públic per als desplaçaments que generen esdeveniments com el partit RCD Espanyol-FC Barcelona d’aquest diumenge i evitar moure’s en vehicle privat. D’aquesta manera, el dispositiu de reforç contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire. L’ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït.

1  

Imatges

Foto

Foto 1340929

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 269067

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia