Palau Robert

Imatge gràfica de la nit dels museus

Per segon any consecutiu

Palau Robert participa a La Nit dels Museus

query_builder   11 maig 2023 11:37

event_note Nota de premsa

Per segon any consecutiu

Palau Robert participa a La Nit dels Museus

  1. Les exposicions de les sales 1, 2 i 3 de Palau Robert--Somia la ciutat i Salvador Seguí, El Noi del Sucre-- es podran visitar, aquest dissabte, des de les 9 del matí fins a la 1 de la matinada ininterrompudament
  2. El Jardí i l’exposició Bruce Springsteen. Barcelona 1981 tancaran a les 20h


Palau Robert participa, per segon any consecutiu, a La Nit dels Museus, festa que s’emmarca en la celebració del Dia Internacional dels Museus.

A Barcelona i espais museístics de 7 municipis de l’àrea metropolitana, la programació conjunta inclou 121 exposicions i 86 activitats, entre tallers, visites guiades, recitals o concerts en 90 equipaments.

La gran varietat de temàtiques i tipologies de museus que hi ha a Barcelona i a l’àrea metropolitana es fa evident en una jornada com la de La Nit dels Museus, i el Palau Robert hi participa des del convenciment que cal seguir apropant i facilitant l’accés de la ciutadania als equipaments culturals i divulgatius.

El Dia Internacional dels Museus se celebra arreu del país. Podeu trobar més informació de les múltiples propostes a tots els racons del territori a la pàgina del Departament de Cultura: https://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2023


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia