1. La sessió s’ha celebrat aquest matí al Cat 112 i ha comptat amb el delegat del Govern a Tarragona i la directora general de Protecció Civil, a més de representants de l’AEQT i els caps de seguretat de les empreses
La sessió s’ha celebrat aquest matí al Cat 112
La sessió s’ha celebrat aquest matí al Cat 112
{"name":"2023/05/17/13/58/e7282bfa-b2da-4bb3-9681-cf4eea302540.jpeg","author":"Delegació del Govern","type":"0","location":"0","weight":410672}

Una cinquantena de persones responsables de seguretat han participat aquest matí a una Jornada de risc químic del Pla de Seguretat d’Emergències Químiques de Tarragona (Plaseqta). La sessió s’ha celebrat al Cat 112 i ha comptat amb la participació del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo; la directora general de Protecció Civil, Marta Cassany Virgili, i la directora dels Serveis Territorials d’Interior, Eli Llombart Corbella. També ha reunit representants de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i els caps de seguretat de les empreses.

La sessió ha servit per explicar com es planifica i es preveu el risc, s’ha detallat el Plaseqta, com s’ha fet la seva implantació al territori i les campanyes d’informació que es duen a terme. A banda, també s’han tractat els Plans d’Autoprotecció de les instal·lacions Seveso i el programa d’excel·lència en la seguretat i indicadors de l’AEQT.

Aquesta jornada s’emmarca en les accions que duu a terme la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior per aprofundir en el Plaseqta.

2  

Imatges

Fotografia de la jornada

Fotografia de la jornada 410672

Fotografia de la jornada

Fotografia de la jornada 380555