Palau Robert

Imatge gràfica Janna Aran

Del 20 de maig fins al 17 de juny, a les 18.30h, a la Sala Cotxeres

Engega la primera edició de SONORA al Palau Robert amb l'actuació de Janna Aran

query_builder   19 maig 2023 11:37

event_note Nota de premsa

Del 20 de maig fins al 17 de juny, a les 18.30h, a la Sala Cotxeres

Engega la primera edició de SONORA al Palau Robert amb l'actuació de Janna Aran

  1. ATENCIÓ, DEGUT A L’ALT RISC DE PLUJA, AQUEST CONCERT ES FARÀ A LA SALA COTXERES
  2. L’ENTRADA SERÀ LLIURE, PERÒ LIMITADA A L’AFORAMENT DEL LOCAL (100 PERSONES)

Demà dia 20 comença Sonora, el segon dels tres cicles de concerts –amb Enderrock i CloltildeFest— al Palau Robert. Es tracta, en aquest cas, d’una iniciativa de la Direcció General de Difusió amb The Project – Guitar BCN, que vol donar veu a les artistes joves del país, i és d’accés lliure, gratuït i sense inscripció prèvia,fins completar l’aforament.

Janna Aran, artista barcelonina de 25 anys, presenta el seu primer àlbum, un projecte intuïtiu amb les idees molt clares, que intenta mantenir una harmonia entre totes les seves referències musicals i la seva essència personal.

INTUITION, el seu àlbum debut, és la barreja final d’aquests gèneres i sub-gèneres amb un senzill objectiu: “seguir la pròpia intuïció”. R&B, Pop, Urban, Pop-soul i country-pop són alguns dels gèneres musicals d’aquestes 7 cançons compostes i escrites en anglès per Janna Aran.

Per poder conservar l’essència musical d’aquestes cançons, el format en viu es construeix a través del directe (teclat i guitarres), amb parts de base instrumental elèctrica en alguna de les cançons.

Les següents propostes de Sonora seran Maria Hein (3 de juny), Colet (10 de juny) i Ven’nus (17 de juny). Tots els concerts, a les 18:30h, i, com sempre, gratuïts.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia