Empresa i Treball

Construcció

El Govern participa al saló Construmat per acostar els serveis del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua a empreses i persones assistents

query_builder   22 maig 2023 10:33

event_note Nota de premsa

El Govern participa al saló Construmat per acostar els serveis del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua a empreses i persones assistents

  1. Empresa i Treball aposta per la presència en fires sectorials per potenciar les accions i programes de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC i del Consorci

El Departament d’Empresa i Treball estarà present al Saló Construmat, el Saló de la Construcció, que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de maig al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.

El Govern comptarà amb tres stands d’un total de 80 metres quadrats on el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya oferiran el seus programes a persones i empreses, i on es faran xerrades i sessions informatives.

Amb aquesta iniciativa, el Departament aposta per la presència en grans fires sectorials de cara a potenciar el paper de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb l’objectiu de difondre la seva cartera de serveis envers les empreses i captar les necessitats de contractació i formació de persones.

La participació a Construmat de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya permetrà al Departament continuar detectant les necessitats formatives de les persones així com saber quines són les necessitats de contractació de treballadors/es i de la previsió d’incorporacions per part de les empreses.

Així mateix, tant el SOC com el Consorci informaran sobre les especialitats formatives relacionades amb el sector de la Construcció, dels centres acreditats en especialitats vinculades, dels diversos programes de formació adreçats a les empreses i de l’oferta formativa per a persones tant ocupades com sense feina.

Professionals del SOC i del Consorci estaran presents a Construmat i, en el decurs dels tres dies del Saló, intervindran en conferències per informar sobre els programes que s’ajusten a les necessitats de les persones i de les empreses per millorar la formació, l’ocupabilitat i la contractació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia