Incasòl

Parcel.lari Olvan

L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica d'Olvan

query_builder   23 maig 2023 14:02

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica d'Olvan

  1. Es comercialitzen un total de 14 parcel·les per a usos diversos


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització del sector d’activitat econòmica Rocarodona-Olvan, situat al municipi d’Olvan (Berguedà).

Surten a comercialització un total de 14 parcel·les, totes elles per a indústria aïllada i per a usos principalment industrials, comercials i oficines. Les parcel·les tenen superfícies variades i oscil·len entre els 13.000 m2 de sòl de la més gran i els 1.800 m2 de sòl de la més petita. Cinc de les parcel·les estan urbanitzades i les nou restants està previst que finalitzin les obres d’urbanització durant el primer trimestre de 2025.

Els interessats en adquirir alguna d’elles tenen de termini fins les 14:00 hores del dia 22 de juny de 2023 per fer la seva sol·licitud via telemàtica en aquest enllaçi presentar l’endemà el justificant generat al Registre de l’INCASÒL

Un sector d’abast comarcal

El sector industrial té una superfície total aproximada de 53 hectàrees. Els terrenys se situen en un emplaçament estratègic, prop de la sortida Gironella Nord de l’Eix del Llobregat (C-16), eix europeu E9 de comunicació entre Barcelona i Tolosa de Llenguadoc, i a peu de la nova connexió amb la carretera comarcal Vic – Gironella (C-154).

Aquest és un dels principals sectors que està impulsant el Govern de Catalunya per distribuir l’activitat econòmica i generar llocs de treball en tot el territori català. El seu impuls dona resposta a la demanda de sòl industrial i facilitarà el creixement econòmic del Berguedà.

Per a més informació incasol.solars.cat1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 238650

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia