Palau Robert

Imatge gràfica

Fins l'11 de juny, tothom pot deixar volar la seva creativitat

Palau Robert «somia» com seran les ciutats del futur... ...i convida a la participació!

query_builder   24 maig 2023 09:39

event_note Nota de premsa

Fins l'11 de juny, tothom pot deixar volar la seva creativitat

Palau Robert «somia» com seran les ciutats del futur... ...i convida a la participació!

Segueix a les sales 1 i 2 l’exposició Somia la ciutat, que ja han visitat més de 30.000 persones. La pròpia exposició convida a una activitat per a tots els públics que permet dissenyar, fins l’11 de juny, els edificis d’una ciutat ideal a través del videojoc Minecraft.


Cada cop més, el videojoc Minecraft s’està erigint com una eina educativa per implicar nens i joves en el disseny dels espais habitables, amb experiències de participació innovadores en moltes ciutats del món. Minecraft va ser llançat al mercat fa més de deu anys, i és seguit i jugat per més de cent milions d’usuaris de totes les edats. Ofereix infinites possibilitats creatives en un món virtual enorme.

Les persones que vulguin participar-hi només han de seguir les instruccions que trobaran a la pàgina ‘Somia la ciutat’ del web de Palau Robert. Els interessats han de descarregar-se l’arxiu «plantilla» que hi trobaran.

Seguint les instruccions, el jugador podrà veure com la seva construcció omple la ciutat. S’hi pot construir tot el que es vulgui imaginar: edificis, parcs, escultures, estadis, hospitals... , amb un únic requisit: tot plegat ha de tenir una mida màxima de 64 x 64 blocs.

Es pot participar tantes vegades com es desitgi, però dins de cada món només pot haver-hi una construcció. Una vegada rebudes les construccions, els creadors i impulsorsde l’activitat, el Club Play & Roll de La Salle Campus Barcelona, les revisen i envien un correu electrònic de confirmació als participants.

Els dissenys s’exhibiran a la pantalla col·locada a l’entrada de l’exposició, i un cop finalitzada,l’11 de juny, es mostraran a la pàgina web del Palau Robert.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia