Protecció Civil

Desactivada l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Sant Vicenç dels Horts

query_builder   26 maig 2023 22:08

event_note Nota de premsa

Desactivada l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una empresa de Sant Vicenç dels Horts

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest vespre l’ALERTA del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya PLASEQCAT un cop resolt l’incident en una empresa de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).

S’ha produït una fuita d’amoníac en estat líquid i els Bombers de la Generalitat hi ha destinat un total de 10 dotacions. En arribar a l’empresa, els bombers han evacuat la nau i han comprovat que la clau de pas que donava a la canonada de purga que fuitava estava tancada.

Durant tota la tarda i vespre, els Bombers de la Generalitat han estat fent tasques de ventilació. En un primer moment, han accedit a l’interior de la nau amb personal de manteniment de l’empresa per connectar l’extracció forçada, i posteriorment s’ha activat la ventilació de les càmeres de refrigeració.

Els efectius han estat fent les medicions pertinents i quan les lectures han estat normals han retirat els recursos del lloc.

En aquest servei també hi han treballat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia