Drets Socials

Detall d'una cafetera

Drets Social obre licitacions de servei de cafeteria i menjador en 52 Casals Cívics i Comunitaris

query_builder   30 maig 2023 09:37

event_note Nota de premsa

Drets Social obre licitacions de servei de cafeteria i menjador en 52 Casals Cívics i Comunitaris

Qualsevol empresa o persona autònoma amb experiència en la restauració pot presentar el seu projecte fins al 19 de juny

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, que s’encarrega de la gestió dels equipaments cívics i comunitaris de la Generalitat, obre fins al proper 19 de juny 52 licitacions de servei de cafeteria i menjador a diversos Casals Cívics i Comunitaris arreu del territori.

¿Quina és la importància d’aquest servei?

Els casals cívics i comunitaris són equipaments que tenen com a missió vertebrar la comunitat, a fi d'afavorir la cohesió social, l'equitat, l'arrelament i el sentiment de pertinença al país, i de promoure la transmissió de valors cívics que permetin millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes mitjançant un conjunt de serveis i recursos a l'abast de tota la comunitat. Dins d’aquests equipaments es posa a l'abast de la ciutadania un conjunt de serveis, programes i activitats amb l'objectiu de promoure la dinamització cívic-comunitària, la vida associativa, la inclusió, la inserció sociolaboral, la millora de la qualitat de vida i la participació social.

Un exemple és el servei de cafeteria i menjador que es pot trobar als Casals Cívics i Comunitaris. Un punt de trobada per socialitzar, dinamitzar o conèixer gent de la teva comunitat. Un espai intergeneracional que pot gaudir des d’una persona gran que no pot cuinar a casa seva, fins als infants que un cop surten de l’escola van a l’equipament a fer alguna activitat.

Presenta la teva proposta

Si ets una persona autònoma o una empresa amb experiència en la restauració, pots presentar el teu projecte a qualsevol de les 52 licitacions de serveis de cafeteria i cafeteria-menjador arreu del territori. Trobaràs tota la informació referent als requisits i al tràmit al següent enllaç: Informació del tràmit.


`