Drets Socials

Presentació de la resolució de la convocatòria de Projectes Socials de la Fundació La Caixa.

Campuzano apel·la a les grans aliances entre el sector públic i el privat per "arribar a solucions compartides"

query_builder   30 maig 2023 17:02

event_note Nota de premsa

Campuzano apel·la a les grans aliances entre el sector públic i el privat per "arribar a solucions compartides"

  1. El conseller de Drets Socials assisteix a l’acte de presentació de la dotació de 10,6 milions d’euros per part de la Fundació La Caixa a projectes socials a Catalunya


El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha apel·lat a les grans aliances entre el sector públic i el privat per “arribar a solucions compartides”. “A Catalunya hem demostrat ser un bon cas d’èxit en aquesta col·laboració”, ha dit el conseller en el transcurs de l’acte organitzat per la Fundació La Caixa per presentar la dotació de 10,6 milions d’euros a 358 projectes socials a Catalunya. “Compteu amb el Govern de Catalunya per trobar solucions compartides a diagnòstics i pronòstics que sorgeixin”, ha afegit.

Les convocatòries de Projectes Socials de la Fundació La Caixa han seleccionat a Catalunya 358 projectes que rebran un total de 10.689.860 euros, una dotació un 44% més elevada que l’any anterior. La inversió busca impulsar l’acció del tercer sector social català i permetrà atendre 188.179 persones en situació de vulnerabilitat.

Presentació de la resolució de la convocatòria de Projectes Socials de la Fundació La Caixa.{"name":"2023/05/30/17/00/0be6d29d-ef6d-4551-9b39-88af405c28ae.jpg","author":"Fundació La Caixa/David Campos","type":"0","location":"0","weight":289389}


Els projectes es portaran a terme en 75 localitats catalanes de les quatre demarcacions, sent la ciutat de Barcelona, amb 175 iniciatives, la que concentra més iniciatives. Els projectes seleccionats s’emmarquen en sis grans àmbits: la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, les persones amb discapacitat o trastorn mental, la inserció sociolaboral, la interculturalitat i acció social, gent gran i reptes de l’envelliment i humanització de la salut.


A l’acte, celebrat al Museu de la ciència Cosmocaixa, a més del conseller Campuzano també hi ha assistit el director general de la Fundació La Caixa, Antoni Vila Bertrán, i la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, María Alsina, entre d’altres.

`