El ClotildeFest 2023, organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de Carnet Jove i de diverses emissores musicals –Flaixbac, Europa FM, Els40 i RAC105--, arriba amb un cartell espectacular! Triquell i Els Catarres (21 de juny), Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat (28 de juny), Figa Flawas i The Tyets (5 de juliol), i Mariona Escoda i Porto Bello (12 de juliol) són elsquatre concerts gratuïts proposats per gaudir, en bona companyia i a la fresca, de la primavera i els primers dies d’estiu.


Fins al dia 5 de juliol, els/les posseïdors/es del Carnet Jove poden demanar les seves entrades mitjançant el web https://www.carnetjove.cat/ca/propostes/clotilde-fest-2023. Hi ha 150 entrades dobles disponibles per a cada concert!

Les emissores col·laboradores posaran a disposició dels seus oients fins a 300 entrades dobles més per a cada concert, segons aquest calendari:

Flaixbac, per al concert del 21 de juny amb Triquell i Els Catarres, a partir del 5 de juny.

EuropaFM, per al concert del 28 de juny amb la Dj Bulma Beat, Roger Padrós i Edu Esteve, a partir del 12 de juny.

Els40, per al concert del 5 de juliol amb Figa Flawas i The Tyets, a partir del 19 de juny.

rac105, per al concert del 12 de juliol amb Mariona Escoda i Porto Bello, a partir del 26 de juny.

En el cas de menors de 16 anys, caldrà que l’acompanyant sigui el pare, la mare o tutor/a (caldrà presentar llibre de família i dni), o l’adult que aquests autoritzin expressament.

Més informació sobre el ClotildeFest, els concerts i els artistesa: https://palaurobert.gencat.cat/ca/concerts/clotilde-2023/